BIO-RESONANTIE

Bioresonantie.

We leven in een tijd van technologische progressie zoals nooit tevoren. Zo worden we ook dagelijks gebombardeerd met nieuws uit de reguliere en alternatieve geneeskunde. De nieuwe molecule mitoQ of curcumine ter behandeling van kanker? Het internet staat vol van behandelmethodes voor de meest uiteenlopende aandoeningen. Wie of wat moeten we nog geloven?

Ik heb nooit geloofd in het toeval der dingen. Dat betekent voor mij dat iedere inbreng zijn waarheid en nut heeft. Zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde maken deel uit van een geheel. Alles is perfect zoals het is. Toch blijkt een methode die iets teweegbrengt bij de ene persoon, er niets van terecht te brengen bij een andere persoon. Als we halsstarrig blijven vasthouden aan die ene methode, dan komen we vroeg of laat een patiënt tegen die we niet kunnen helpen. Vandaar is de individuele aanpak van groot belang.

Wat is voor u het juiste middel?

Dr. Hahnemann, grondlegger van de homeopathie, observeerde dat er een dynamische levensenergie bestaat, die onze miljarden cellen in harmonie doet functioneren. Wanneer deze vitale kracht ontregeld geraakt, dan geeft dit aanleiding tot abnormale sensaties en abnormaal functioneren van het lichaam.

Deze vitale kracht is niets anders dan een elektromagnetische energie met een bepaalde frequentie en amplitude. Studies hebben aangetoond dat het gezond menselijk lichaam een frequentie heeft tussen 62Hz en 78Hz. Alles in de natuur is doordrongen van die energie en heeft een eigen welbepaalde frequentie. Deze elektromagnetische velden zijn van invloed op onze vitale kracht. Ziekte ontstaat wanneer onze frequentie daalt beneden 58Hz. Door middel van onderzoek werd vastgesteld dat bij het vasthouden van een kopje koffie, onze frequentie daalt van 66Hz tot 58Hz. Dit in een flits van 3 seconden. Het neemt 3 dagen om terug de oorspronkelijke frequentie te bereiken. Negatieve gedachten doen onze frequentie dalen met een gemiddelde van 12Hz. Positieve gedachten daarentegen verhogen onze frequentie met ongeveer 10Hz. Gebed en meditatie doen onze frequentie stijgen met 15Hz.

Omdat een geneesmiddel een maximaal en blijvend effect zou teweeg brengen moet de energie van het middel resoneren met het energetisch veld van uw lichaam. De aard van dit middel kan heel divers zijn. Wij begeleiden u graag bij uw zoektocht via een consult op afspraak.

Meest recente reacties

27.11 | 19:12

Goedeavond , ja hoor , stuur mij gerust een mail met uw adresgegevens . dolefevre@live.be

26.11 | 20:09

Ik wil graag het boek ‘ Voor mensen die het moe zijn moe zijn’ bij u bestellen. Verzend u ook naar Nederland? Met vriendelijke groet, Arjen.

27.09 | 10:33

Geen probleem om op te sturen naar nederland . er komen dan 7€ verzendkost bij met gewone post. stuurt u mij even een mailtje dolefevre@live.be

27.09 | 10:31

stuurt u even gewoon een mailtje? dolefevre@live.be

Deel deze pagina